Wandelcoaching

Ben jij een succesvolle, gedreven vrouw, die altijd voor iedereen klaar staat maar zichzelf vaak vergeet? Heb je moeite met keuzes maken en dan vooral voor jezelf? Heb je behoefte aan een moment voor jezelf om bij te komen en op te laden?

Zet dan de eerste stappen naar een leven met meer moeiteloosheid, energie & plezier tijdens een inspirerende wandelcoachessie in de natuur.

Wat is wandelcoaching?
Bij wandelcoaching worden elementen uit de natuur gebruikt als metafoor en spiegel om inzichten te verkrijgen in je functioneren. Wandelen stimuleert de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken (links) meer in balans komt met het voelen (rechts). Hierdoor wordt je creativiteit gestimuleerd en kom je tot nieuwe inzichten. De natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat je tot rust komt en weer in contact met jezelf.

Een stap in de goede richting
Loopt je hoofd over en heb je het gevoel te verzuipen tussen werk en privé? Heb je moeite met het maken van keuzes en lukt het je echt niet om meer tijd te maken voor jezelf? Ga dan wandelend aan de slag met de vragen die je bezighouden. Wandelen heeft veel parallellen met het leven en ondernemerschap. Je gaat vooruit en neemt stappen die nodig om je doel te bereiken. De natuur weerspiegelt de obstakels op je pad, maar toont je ook de oplossingen.

Wat levert het op?
Wandelcoaching kan je afhankelijk van je coachvraag of thema het volgende opleveren:

  • Energie en inspiratie
  • Rust en ontspanning
  • Gemakkelijker loslaten
  • Inzicht in wat voor jou écht belangrijk is
  • Inzicht in wat je blokkeert in je groei
  • Gemakkelijker keuzes maken
  • Heldere en creatieve oplossingsrichtingen

Praktische informatie

  • De wandelingen vinden plaats in Recreatiegebied de Rottemeren vanaf Bleiswijk of in het Lage Bergsche bos in Rotterdam. In overleg is het mogelijk te wandelen op een andere locatie.
  • Een wandelcoachsessie duurt maximaal 2 uur en kost € 125,-
  • Meld je aan voor een individuele wandelcoachsessie door een mail te sturen aan alexandra@opeigenwijze.org of contact op te nemen met 06 50 88 00 65.

Wandelcoaching bij Op Eigen Wijze
Bij elk coachprogramma is het mogelijk een of meerdere wandelcoachsessies te doen. Heb je hierin interesse? Geef dit dan aan tijdens ons kennismakingsgesprek. Of geef je nu op voor een inspiratiewandeling om weer op te laden en rustig te worden in je hoofd.

Kom in beweging en laat je inspireren door de natuur. Ontdek jouw mogelijkheden, zodat je kunt gaan groeien én genieten!